REFERENTIES

Boeken en Levensverhalen

LEVENSVERHAAL: JULIA WYCKMANS (LIER)

Met haar 91ste verjaardag in het vooruitzicht wenste de Lierse Julia graag het verhaal van haar jeugd voor het nageslacht bewaren. In Bij ons thuis aan de Leuvense Poort vertelt ze vrank en vrij over de sterke band met haar ouders, haar broers en haar zussen. De vlucht tijdens de Wereldoorlog II en het opgroeien in de conciërgewoning van een jongensschool zijn een paar van de vele opmerkelijke passages.

KARNAMOR 25 JAAR

De 25ste verjaardag van de Mortselse carnavalsvereniging Karnamor, maar ook het overlijden van zijn president Albert waren twee feiten die aanleiding gaven om de geschiedenis van de vereniging in een boek te gieten. Alle prinsen en prinsessen, de voorzitters, de straffe anekdotes en de Dansmariekes, ze komen allemaal aan het woord in Karnamor, 25 jaar.

LEVENSVERHAAL: JULIA VAN HOOL (LIER)

In de maanden voor haar 108ste verjaardag, voorjaar 2017, liet Julia Van Hool uit Lier haar levensverhaal optekenen aan de hand van enkele leuke anekdotes. De meer dan kranige dame wist tijdens het interview over alles mee te praten en haalde verschillende prachtige verhalen uit haar verleden van onder het stof. Voor familie en vrienden werd het een interessant boekje om te bewaren en om te koesteren.

Magazines

HUWELIJKSMAGAZINE

Kartrien en Gert kunnen op ieder moment terugblikken op één van de mooiste dagen in hun leven: hun huwelijksdag. Tijdens hun grote dag namen we unieke beelden van het ontvangst op het gemeentehuis tot het avondfeest. Ondertussen sprokkelden we leuke reacties bij hun ouders, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Het resulteerde in hun eigen huwelijksmagazine dat ze altijd zal laten terugdenken aan die ene dag.

ANNONCIADEN ASSISTENTIEWONINGEN MAGAZINE

Costermans Projecten ontwikkelde ‘Annonciaden’, het nieuwe woonproject met assistentiewoningen en bijhorende faciliteiten, op de site van de voormalige normaalschool langs de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Om dit positieve verhaal voor te stellen, maakten we dit magazine met getuigenissen van alle partners. Publinta verzorgde de reportages, fotografie en lay-out.

KVK HOOIKT/JAARMAGAZINE 2016-2017

Alle ploegen, spelers en voorbeschouwingen op het seizoen 2016-2017 met een blik op het verleden van KVK Hooikt vindt u in dit overzichtelijk jaarmagazine. Het is een handig naslagwerk voor spelers, bestuursleden, ouders en grootouders. Informeer bij Publinta naar een magazine op maat van uw vereniging met interviews, foto’s, eigentijdse lay-out en eventueel voorzien van advertenties.

Webdesign

RAYVOLT BIKE BELGIUM

www.rayvoltbike.be

QUADCENTER ANTWERPEN

www.quadcenter-antwerpen.be

BENELLI ANTWERPEN

www.benelli-antwerpen.be

FILIP SPOELDERS

www.filip-spoelders.be

WIM PEERS

www.wim-peers.be

DORPSRAAD KONINGSHOOIKT

www.dorpsraadkoningshooikt.be

KAPPERSZAAK DIRK

www.herenkapperdirk.be

ANDRIES VERZEKERINGEN BV

www.andriesverzekeringen.be

Copywriting

PROXIMEDIA

Als externe copywriters maken wij SEO-teksten op voor landing pages en websites gemaakt door Click+. De opdrachten zijn heel divers met teksten over verschillende sectoren zoals de bouw, thuisverpleging, tuinaanleg, schrijnwerkerij, … Voor het uitschrijven van de teksten nemen wij eerst interview af van de klant zodat de teksten aan zijn/haar wensen voldoen.

Enkele voorbeelden op:

www.vanlaerlonderzeel.be

www.elektrolippens.be

www.db-interieur.be

www.katrienemmery.be

www.janrits.be

www.weles-chocolade.be

www.akoutouconstruct.be

LIER EN PALLIETERLAND

In opdracht van Het Davidsfonds gingen we met tien bekende Vlamingen of gekende personen uit de regio op wandel door hun gemeente. Onderweg vertelden ze meer over hun jeugd, hun favoriete restaurants of de plekken waar ze tot rust komen. Het boek Lier en Pallieterland leidt je met interessante verhalen en anekdotes door onder andere Lier, Berlaar, Nijlen en Boechout.

HOME SWEET HOME

Bouwen, verbouwen, interieur, decoratie en tuinaanleg, het komt allemaal aan bod in het woon- en interieurmagazine Home Sweet Home. In opdracht van de Balfin Uitgeverij maakt Publinta publi-reportages voor het  magazine dat viermaal per jaar verschijnt. Publinta zorgt hierbij voor de interviews bij de klanten van het magazine en het uitschrijven van de reportages.

ERIKS

Voor het interne personeelsmagazine ‘Actueel’ van dit internationale bedrijf verzorgen wij de reportages en fotografie. Wij bezoeken de vestigingen van ERIKS over gans België voor interviews en voor het nemen van foto. Vervolgens schrijven wij alle informatie uit tot vlot leesbare  en aangename artikels. Ze worden op maat aan de lay-out bezorgd.