PROXIMEDIA

Als externe copywriters maken wij SEO-teksten op voor landing pages en websites gemaakt door Click+. De opdrachten zijn heel divers met teksten over verschillende sectoren zoals de bouw, thuisverpleging, tuinaanleg, schrijnwerkerij, … Voor het uitschrijven van de teksten nemen wij eerst interview af van de klant zodat de teksten aan zijn/haar wensen voldoen.

www.vanlaerlonderzeel.be

www.elektrolippens.be

www.db-interieur.be

www.katrienemmery.be

www.janrits.be

www.weles-chocolade.be

LIER EN PALLIETERLAND

In opdracht van Het Davidsfonds gingen we met tien bekende Vlamingen of gekende personen uit de regio op wandel door hun gemeente. Onderweg vertelden ze meer over hun jeugd, hun favoriete restaurants of de plekken waar ze tot rust komen. Het boek Lier en Pallieterland leidt je met interessante verhalen en anekdotes door onder andere Lier, Berlaar, Nijlen en Boechout.

HOME SWEET HOME

Bouwen, verbouwen, interieur, decoratie en tuinaanleg, het komt allemaal aan bod in het woon- en interieurmagazine Home Sweet Home. In opdracht van de Balfin Uitgeverij maakt Publinta publi-reportages voor het  magazine dat viermaal per jaar verschijnt. Publinta zorgt hierbij voor de interviews bij de klanten van het magazine en het uitschrijven van de reportages.

ERIKS

Voor het interne personeelsmagazine ‘Actueel’ van dit internationale bedrijf verzorgen wij de reportages en fotografie. Wij bezoeken de vestigingen van ERIKS over gans België voor interviews en voor het nemen van foto. Vervolgens schrijven wij alle informatie uit tot vlot leesbare  en aangename artikels. Ze worden op maat aan de lay-out bezorgd.