HUWELIJKSMAGAZINE

Kartrien en Gert kunnen op ieder moment terugblikken op één van de mooiste dagen in hun leven: hun huwelijksdag. Tijdens hun grote dag namen we unieke beelden van het ontvangst op het gemeentehuis tot het avondfeest. Ondertussen sprokkelden we leuke reacties bij hun ouders, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Het resulteerde in hun eigen huwelijksmagazine dat ze altijd zal laten terugdenken aan die ene dag.

ANNONCIADEN ASSISTENTIEWONINGEN 

Costermans Projecten ontwikkelde ‘Annonciaden’, het nieuwe woonproject met assistentiewoningen en bijhorende faciliteiten, op de site van de voormalige normaalschool langs de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Om dit positieve verhaal voor te stellen, maakten we dit magazine met getuigenissen van alle partners. Publinta verzorgde de reportages, fotografie en lay-out.

KVK HOOIKT/JAARMAGAZINE 2016-2017

Alle ploegen, spelers en voorbeschouwingen op het seizoen 2016-2017 met een blik op het verleden van KVK Hooikt vindt u in dit overzichtelijk jaarmagazine. Het is een handig naslagwerk voor spelers, bestuursleden, ouders en grootouders. Informeer bij Publinta naar een magazine op maat van uw vereniging met interviews, foto’s, eigentijdse lay-out en eventueel voorzien van advertenties.