WEBDESIGN

Webdesign, van bouwen tot onderhoud

Plaats een mooi visitekaartje van uw activiteiten op het web. Bij ons kan u duidelijke websites verkrijgen tegen een eerlijke prijs staan. Uw bezoekers zullen in één oogopslag de juiste informatie vinden die u wil verspreiden.

Rekening houdend met uw vooropgestelde doelen, bouwen wij de best passende website voor uw bedrijf, vereniging, evenement of persoonlijkheid. Dit kan gaan van een statische site waar alle informatie en gegevens aanwezig zijn tot een nieuwsgerichte blog. Hierop kunt u naast vaste inlichtingen ook alle laatste nieuwtjes, bedenkingen,  foto’s en filmpjes kwijt.

Onderhoud

Een mooie en functionele website is één zaak. Er voor zorgen dat uw webstek altijd actueel is en geen verouderde informatie toont, is een ander punt. Wij leveren websites af die u zelf kan onderhouden maar als u denkt dat de tijd u hiervoor gaat ontbreken,  mag u dit gerust aan ons overlaten. Wij zorgen er voor dat uw webpagina’s altijd het meest recente nieuws of de laatste informatie over uw persoon, bedrijf, evenement of vereniging bevatten.

Webdesign scherm-ipad-iphoneHebt u reeds lang een website en wil u hem nieuw leven inblazen, neem dan gerust even contact met ons op. Ook bestaande websites actualiseren wij graag voor u. Een site voor een evenement hoeft ook niet te stoppen na afloop van uw organisatie. Dankzij onze (foto)reportages op het evenement zelf kunnen er achteraf nog leuke artikels, fotoreeksen of filmpjes verschijnen die extra bezoekers naar uw webstek zullen lokken.

Teksten voor het web

Op iedere website hoort een gevatte tekst die uw lezers en potentiële klanten meteen oppikken. Wij schrijven sinds meerdere jaren teksten die volledig aangepast zijn voor het web. De bezoekers zullen direct mee zijn met uw verhaal.

Dankzij de teksten, die voldoen aan de SEO-optimalisatie, zal uw website ook hoog scoren in de resultaten van zoekmachines als Google. Door uw website te laten bouwen door ons zal die trouwens aan alle SEO-richtlijnen voldoen.

Het schrijven voor website is slechts één van onze schrijfdiensten. Kijk ook bij copywriting om te ontdekken wat allemaal voor u kunnen neerpennen.

ONZE PROJECTEN

Printscreen Sportatelier

SPORTATELIER

Het eigen mediakanaal van Publinta dat sportverhalen uit Lier en omgeving brengt. Copywriting, reportage, webdesign en fotografie

www.sportatelier.be

Printscreen Herenkapper Dirk

KAPPERSZAAK DIRK

Ontdek alle nieuws  en openingsuren van Herenkapper Dirk uit Lier op zijn vernieuwde website. Webdesign en copywriting

www.herenkapperdirk.be

Printscreen Ivo Andries deel 1

ZAKENKANTOOR IVO ANDRIES BVBA

Alle informatie en diensten van verzekeringskantoor Ivo Andries bvba uit Koningshooikt vindt u op zijn website. Webdesign

www.andriesverzekeringen.be

printscreen-dorpsraad-koningshooikt

DORPSRAAD KONINGSHOOIKT

De bruisende werking van de Hooiktse Dorpsraad is ook online te volgen. Volg het hier. Webdesign

www.dorpsraadkoningshooikt.be

WIM PEERS

Wim Peers verzorgt al uw tuinen, akkers en paardenpistes. Webdesign en copywriting

www.wim-peers.be

FILIP SPOELDERS

Wil u uw verhaal uitbrengen, voor u zelf in de vorm van een levensverhaal of voor een groter leespubliek door een artikel of een magazine, neem dan zonder te aarzelen vrijblijvend contact met me op. Webdesign, copywriting en journalistiek

www.filip-spoelders.be