DIGITAAL

MEDIABUREAU PUBLINTA: copywriting en webdesign

Sprekende teksten, een gebruiksvriendelijke website en sociale media die actueel zijn, het zij dienst waarmee Publinta Media u kan helpen. Ons mediabureau heeft meer bijna 20 jaar ervaring in copywriting en het realiseren van duidelijke websites.

Reken op ons voor het uitschrijven van uw verhalende en commerciële teksten. Met onze copywriting schreven wij de afgelopen jaren over de meest uiteenlopende onderwerpen, van actuele reportages voor dagbladen en magazines tot SEO-gerichte teksten voor KMO’s, handelszaken, producten en evenementen. We pennen dus zowel voor print als voor het web.

Niet alleen de teksten voor uw website werken wij voor u uit. Ook het ontwerpen en bouwen van een overzichtelijke webstek voeren wij met ons webdesign, eventueel gekoppeld aan het opstarten van uw sociale media, voor u uit.

Websites en andere publicaties werken wij graag verder af met passende foto’s en video’s.

Het actueel houden en onderhouden van uw sociale media neemt veel tijd in beslag. Daarom nemen wij dit graag van u over met het maken van opvallende posts met beeld en video voor bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram. Samen met u bespreken we per maand de belangrijkste onderwerpen zodat ze op tijd online gaan. Ondertussen kan u zich concentreren op het leiden van uw zaak of organisatie.

Bekijk hier onze eerdere realisaties