Copywriting - journalistiek

Een reportage in de media, nieuwsbrieven over uw bedrijf, een boek laten schrijven of uw sociale media aantrekkelijk houden, wanneer u uw verhaal naar buiten wenst te brengen, doet u dit graag met de juiste woorden om op te vallen tussen de vele berichten.

Dit is net wat Publinta Media uit Lier sinds bijna 20 jaar doet. Onze journalist/copywriter brengt uw verhaal met zijn schrijfwerk naar buiten voor uiteenlopende doeleinden.

Met onze ervaring weten wij uw gedachten en ideeën om te zetten in vlot leesbare teksten en verhalen. Of ze nu in de krant, online of in een nieuwsbrief verschijnen, de juiste woorden worden steeds gevonden.

Dit gebeurt in eerste instantie door naar u te luisteren. Of u nu een persoonlijke, een commerciële of andere boodschap heeft, spreek gewoon eens af met ons en wij denken graag met u mee.

Uitgeverij

Niet alleen het schrijven nemen wij van u over. Ook al het werk om een mooi boek of magazine samen te stellen, regelen wij met onze uitgeverij. De verhalen die u door middel van een boek of een magazine naar buiten wil brengen, kunnen zeer uiteenlopend zijn, net als de oplage. Eén exemplaar voor de familie of drie honderd jubileumboeken voor de leden van uw vereniging, Publinta Media maakt het mogelijk.

Uw memoires uitschrijven voor uw biografie, een jubileumboek voor uw vereniging of bedrijf, een huwelijksmagazine of een uitnodigende brochure voor uw bouwproject, het zijn een paar momenten in uw leven die vereeuwigd kunnen worden met woorden en beelden.

Geef ons een sein om uw wensen te overlopen en we bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat. De interviews, het schrijfwerk, de fotografie, de lay-out en het opvolgen van het drukwerk is onze zorg.

Sportatelier

Levensverhalen, bedrijfsnieuws tot huwelijken, uiteenlopende onderwerpen zetten wij voor u om in reportages, magazines, stories voor sociale media of in boeken. Maar met Publinta Media brengen we ook uw verhaal door middel van ons eigen medium en dit is Sportatelier. Want waar zijn er nu meer emotionele en inspirerende verhalen te rapen dan in de sportwereld.

Vanuit Lier richten wij ons in de eerste plaats uiteraard op de lokale sportgebeurtenissen in de Pallieterstad. Natuurlijk zijn ook uitdagende sportprestaties uit de buurgemeenten tot eventueel in de Kempen welkom.

We zijn geen sportmedium dat alle uitslagen, verslagen of vooruitblikken brengt. Voor ons is het belangrijk om de verhalen van de sporters, hun clubs en verenigingen bekend te maken. Staat u voor een sportieve uitdaging, wil u uw club eens op een andere manier voorstellen of zoekt u een mediapartner voor uw sportzaak? Stuur ons zonder aarzelen een bericht: info@sportatelier.be.