PERSRELATIES

Persrelaties om iedereen op de hoogte te brengen

Breng uw verhaal, product of evenement zoveel mogelijk in de pers en spreek vooral het juiste doelpubliek aan. Om dit te bereiken, mag u vertrouwen op de persrelaties van Mediabureau Publinta. Wij beschikken over verschillende diensten om uw kopers, potentiële klanten en adverteerders op de hoogte te brengen.

Persberichten/uitnodigingen

Wij maken duidelijke persberichten op om naar de juiste media te sturen. Zowel de brede persinstanties als de vakpers zullen wij op de hoogte brengen van uw nieuws. Ook andere instanties die baat hebben bij het kennen van uw bericht zullen direct over alle nodige informatie beschikken. Wij spreken ons breed netwerk aan zodat u meteen van een vlotte lancering of opening kan spreken.

press hoedAfhankelijk van uw sector versturen wij de persberichten per mail of eventueel nog per post als dit nuttig is. Het persbericht wordt volledig opgemaakt naar de sfeer van uw zaak, vereniging of persoonlijkheid zodat de lezers meteen weten waar u voor staat.

Ook de persuitnodigingen voor de opening van uw winkel of de voorstelling van uw product maken en versturen wij voor u. Dit gebeurt altijd tijdig en eventueel met telefonisch contact met de potentiële bezoekers.

Persconferenties

Wenst u de pers bij elkaar te roepen om uw boodschap persoonlijk te verspreiden? Dan zijn wij uw partner in het voorbereiden en organiseren van uw persconferentie. De perfecte locatie, een juiste inkleding en aanwezigheid van de pers, wij regelen het allemaal.

Om de aanwezigen ook de belangrijkste informatie en nodige achtergrondinfo mee te geven, maken wij graag een overzichtelijke persmap op. Dit kan in een handige map of op een digitale drager.

Mediaclipping 

Uiteraard is het ook belangrijk om na de persconferentie of na het versturen van het persbericht te weten of uw nieuws goed werd opgepikt. Daarom houden wij een grondige mediaclipping die alle berichten uit de pers bundelt. Na afloop krijgt u een handig overzicht van wie en waar uw nieuws werd uitgebracht. Het is meteen een belangrijke map om mogelijke adverteerders te overtuigen van uw draagwijdte.