MULTIMEDIA

Multimedia voor klank en beeld

Geluid en beelden kunnen een grote impact nalaten op de kijkers of luisteraars. Sterke fragmenten gecombineerd met duidelijke informatie of muziek zullen de kijkers lang aan uw film doen herinneren.

Filmen

Als u het met beelden en geluid wil zeggen, hebt u aan Mediabureau Publinta de juiste partner. Wij maken opnames voor uw bedrijfsfilm of beelden om uw vereniging of zaak voor te stellen. Als het nodig is, werken wij eveneens het script voor de film uit.

Nadien zorgen wij voor de montages om alle opnames tot een mooi geheel te brengen. U krijgt van ons een afgewerkt product dat u meteen kan verspreiden via uw website of sociale media. Wanneer u meerdere filmen verzamelt, maken wij eventueel een YouTube-kanaal gelinkt aan uw website zodat alle video’s samen blijven om meer kijkers aan te trekken.

Wij nemen eveneens interviews op die u kan gebruiken tijdens uw voorstellingen of presentaties. Ook deze zijn volledig afgewerkt om meteen te gebruiken.

Klankopnames

Sinds enkele jaren heeft Publinta ervaring in het opnemen van klankfragmenten voor de nieuwsdienst van Radio 2. Deze dienst is niet alleen mogelijk voor radio maar ook voor andere toepassingen. Een interview om af te spelen op uw opendeurdag of leuke verhalen opnemen om de geschiedenis van uw bedrijf samen te stellen, het is allemaal mogelijk bij ons.

ONZE PROJECTEN

VIDEOFRAGMENTEN

Emblem – Afbraak Bar-Clès – 2 februari 2016

Ronde van Frankrijk 6 juli 2015 – Doortocht door Lier aan Molbrug