MEDIABUREAU PUBLINTA

Mediabureau Publinta zet uw concept centraal

Om naar buiten te treden met uw zaak, product of dienst werkt u gerust samen met Mediabureau Publinta uit Lier. Wij verzorgen tot in de details de uitwerking van uw media- en marketingconcept. Dankzij onze veelzijdigheid bieden wij u een combinatie van diensten aan om tot uw gewenst resultaat te komen.

Reken op ons voor het uitschrijven van al uw teksten. Onze dienst copywriting heeft reeds meer dan twaalf jaar ervaring in de meest uiteenlopende verhalen. Van teksten voor uw website tot de verhalen van uw boek, wij pennen ze voor u neer.

Niet alleen de teksten voor uw website werken wij voor u uit. Ook het ontwerpen en bouwen van uw webstek nemen wij voor onze rekening als webdesigners.

Websites en andere publicaties zeggen nog zoveel meer door er de passende foto’s bij te plaatsen. Wij maken uw verhaal helemaal af dankzij sprekende en veelzeggende foto’s bij uw onderwerpen. Verder maken wij eveneens uw filmpjes of andere toepassingen van multimedia om achteraf op uw evenement terug te blikken.

Publinta is daarnaast uw link met de pers. Met onze persrelaties nemen wij uw persconferenties, persmappen en persmonitoring ter harte. Uw verhaal zal zeker weerklank krijgen.

Wenst u daarnaast nog goed in beeld te komen in de social media, vraag dan onze ervaring om een social mediaplan op te stellen.

Bekijk ook zeker wat wij voor u kunnen als uitgeverij als u aan een eigen boek denkt.

Facebook Pagelike Widget