UW EIGEN MAGAZINE/BOEK

Herbeleef de mooie momenten en unieke prestaties van uw vereniging, bedrijf of evenement wanneer u het maar wil. Dankzij een eigen magazine of jubileumboek beschikken de lezers meteen over alle informatie en sprekende foto’s die met uw instantie te maken hebben.

De stap naar een eigen magazine of boek is niet groot. Met Uitgeverij Publinta uit Lier werken wij het gedetailleerd voor u uit.

Samen met u bekijken wij de beste opties om het magazine/boek (of brochure) op de markt te brengen.

Uitgebreide onderwerpen

Een magazine of een boek kunnen voor iedere gelegenheid worden uitgegeven en de onderwerpen kunnen erg divers zijn. Wij verzamelen in overleg met u verrassende reportages en verhalen om, met onze lay-out, tot een mooi geheel te komen. Mogelijke magazines en boeken die wij verzorgen:

  • bedrijfs- en personeelsmagazines, eenmalig of periodiek
  • jubileumboeken voor verenigingen en bedrijven
  • jaarmagazines in aanloop naar een nieuw seizoen
  • aankondigende magazines/brochures voor uw evenement

Intrigerende verhalen

Met onze journalistieke achtergrond gaan wij graag op zoek naar pakkende en intrigerende verhalen uit uw bedrijf of vereniging. Het verhaal van uw leden en medewerkers zal er toe aanzetten dat ze zich volledig tot uw vereniging of bedrijf betrokken voelen. De verhalen zullen gelezen worden en op een positieve manier over de tong gaan. Het zal steeds opnieuw uitkijken worden naar de volgende editie van uw periodieke uitgave.

Voor jubileumedities worden de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van uw bedrijf of vereniging onder de loep genomen aan de hand van weetjes en anekdotes. Door de opmaak en keuze van de omslag zal het zeker een nummer worden om bij te houden. Wij bundelen de verhalen die nooit meer vergeten zullen worden.

Hoe wij het uitwerken?

Tijdens een vrijblijvend gesprek overlopen wij met u de opties voor een prachtig exemplaar. De thema’s, het fotomateriaal, de hoofdstukken, het formaat van het drukwerk, de dikte van het papier,… alles wordt besproken. Nadien gaan wij aan de slag met de uitwerking.

Uiteraard brengt het maken en drukken van magazines en boeken ook kosten met zich mee. Bij het eerste gesprek geven wij u meteen een richting voor de kostprijs zodat wij binnen uw budget kunnen werken. Wanneer er geen budget is voorzien, bijvoorbeeld bij bepaalde verenigingen, werken wij graag aan een win-winsituatie. De mogelijkheden die zich dan aandienen om het budget rond te krijgen, zijn:

  • voorinschrijven
  • zoeken van sponsors/adverteerder

In beide gevallen zorgen wij mee voor het verzamelen van de fondsen zoals bijvoorbeeld het zoeken en overtuigen van sponsors om in uw mooi project in te stappen zodat u leden snel over een jubileumboek of magazine beschikken.

De prijzen van magazines/boeken variëren onder andere door de oplage, de keuze van het papier, het formaat, het aantal pagina’s,…

Maak zeker een afspraak met ons om uw eigen boek of magazine te bespreken.

ONZE PROJECTEN

ANNONCIADEN ASSISTENTIEWONINGEN MAGAZINE

Costermans Projecten ontwikkelde ‘Annonciaden’, het nieuwe woonproject met assistentiewoningen en bijhorende faciliteiten, op de site van de voormalige normaalschool langs de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Om dit positieve verhaal voor te stellen, maakten we dit magazine met getuigenissen van alle partners. Publinta verzorgde de reportages, fotografie en lay-out.KVK HOOIKT/JAARMAGAZINE 2016-2017

Alle ploegen, spelers en voorbeschouwingen op het seizoen 2016-2017 met een blik op het verleden van KVK Hooikt vindt u in dit overzichtelijk jaarmagazine. Het is een handig naslagwerk voor spelers, bestuursleden, ouders en grootouders. Informeer bij Publinta naar een magazine op maat van uw vereniging met interviews, foto’s, eigentijdse lay-out en eventueel voorzien van advertenties.