LEVENSVERHALEN

Herinneringen blijven voor eeuwig

Koester uw geschiedenis en die van uw familie. Door uw levensloop te laten neerschrijven in een boek zal u altijd kunnen terugblikken op de mooiste, meest spraakmakende maar ook meest emotionele momenten uit uw leven. Sappige anekdotes, onvergetelijke familiemomenten en verrassende beroepskeuzes, het kan allemaal aan bod komen.

Niet alleen voor u om terug te blikken, maar ook voor uw kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen kunnen geboeid zijn door uw levenswandel.

Met uw levensverhaal blijft dit voor eeuwig in uw familie. Ook huwelijksjubilarissen kunnen hun levenswandel in een boek laten neerschrijven.

Van interview tot boek

Uitgeverij Publinta is uw partner voor de opmaak van uw levensverhaal. Van het interview tot uw kant-en-klaar boek met foto’s uit de oude doos, het wordt voor u geregeld.

Met meer dan 15 jaar ervaring nemen wij gerichte interviews af waardoor dat alle herinneringen en verhalen die u wil bewaren in uw boek opgenomen worden.

Samen met u selecteren we de sprekende foto’s van de belangrijkste en meest indrukwekkende momenten van uw leven. Ook een hedendaags portret voor de boekcover kan door onze professionele fotograaf worden genomen.

Nadien worden de interviews en foto’s uitgewerkt tot één vlot te lezen boek waar u en uw familie nog veel plezier aan zal beleven.

Richtprijs voor uw levenswandel

Wanneer u uw levensverhaal door Mediabureau Publinta laat uitwerken, mag u de volgende diensten verwachten:

  • minimum 3 interviews om alle informatie voor uw eigen boek te verzamelen
  • het verzamelen van oude foto’s die een plaats in het boek krijgen
  • de interviews worden uitgewerkt tot een vlot leesbaar verhaal
  • een verzorgde lay-out die uw boek een professionele uitstraling geeft
  • een hedendaags portret voor de cover
  • de keuze uit een hard- of softcover
  • 5 exemplaren in de prijs inbegrepen

Dit alles kan Publinta u bezorgen aan € 950 (exclusief BTW). Het bedrag kan in drie schijven worden betaald met deel 1 als voorschot, het 2de deel na de interviews en tot slot de laatste schijf bij het leveren van de boeken.

Wenst u meer boeken, langere interviews, ruimere onderwerpen (bijvoorbeeld het betrekken van uw familiebedrijf), … dan is alles met ons bespreekbaar.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.

ONZE PROJECTEN

LEVENSVERHAAL: JULIA VAN HOOL (LIER)

In de maanden voor haar 108ste verjaardag, voorjaar 2017, liet Julia Van Hool uit Lier haar levensverhaal optekenen aan de hand van enkele leuke anekdotes. De meer dan kranige dame wist tijdens het interview over alles mee te praten en haalde verschillende prachtige verhalen uit haar verleden van onder het stof. Voor familie en vrienden werd het een interessant boekje om te bewaren en om te koesteren. Uitgeverij Publinta deed de interviews, zorgde voor de foto’s en de lay-out. Ook het drukwerk werd door ons geregeld.