FOTOGRAFIE

Sprekende beelden bij uw teksten

Wij bezorgen u niet alleen geschreven teksten maar wij verzorgen eveneens uw foto’s. Met treffende beelden van uw evenement of de opening van uw zaak geeft u uw gasten en potentiële klant altijd nog extra prikkel.

CameraSamen met onze copywriting en fotografie geven wij een totale service voor uw medium. Daarom kan u ons contacteren voor het maken van foto’s voor uw:

  • magazine
  • website
  • brochures en folders
  • boeken
  • (sport)evenementen

U krijgt van perfect afgewerkte beelden die u meteen kan gebruiken. Wil u ze mooi in uw digitale of geprinte teksten laten inpassen, vraag ons dan gerust voor het uitwerken van de lay-out. Dankzij onze uitgeverij brengen wij uw verhalen, reportages en foto’s samen in een boek of magazine.

ONZE PROJECTEN

ERIKS

Voor het intern magazine van het bedrijf ERIKS verzorgen wij naast de interviews ook de fotografie voor bij de artikels.

SPORTATELIER

Leuke sportfotografie van de meest uiteenlopende sporten tonen wij op onze regionale website Sportatelier.

MAGAZINE KVK HOOIKT

Onze eigen magazines zijn steeds voorzien van eigen fotoreportages zoals alle ploegen in het jaarmagazine van KVK Hooikt.

MAGAZINE ANNONCIADEN

Met onze fotoreportages brengen we uw magazine in de juiste sfeer. Bekijk het in ons Annonciaden Assistentiewoningen Magazine.