COPYWRITING

Copywriting, teksten voor print en websites

Een vloeiende tekst om uw restaurant aan te prijzen? Korte gerichte teksten om uw website levendig te houden? Of een boek laten schrijven over u zelf, vereniging of bedrijf? Vraag het aan Mediabureau Publinta.

Wij maken teksten op maat van uw doelgroep en uw visie. Wij kneden de teksten tot ze uw klanten echt aangrijpen. Door onze jarenlange ervaring met schrijfwerk bieden wij u een brede waaier aan mogelijkheden:

  • brochures
  • magazines
  • reclamefolders
  • boeken
  • flyers
  • websites (aangepast op SEO)
  • persmappen
  • persuitnodigingen
  • persberichten

Van één alinea tot uitgebreide publi-reportages, wij staan klaar om uw commerciële teksten uit te werken tegen de vastgelegde deadline.

blauwe penMediabureau Publinta wil u met het schrijfwerk helpen in de breedste zin van het geschreven woord. Daarom beschikken wij over nog enkele andere diensten.

Ghostwriting/boeken uitwerken

Het uitschrijven van boeken, zowel voor e-reader als voor gedrukte werken, mag u gerust aan ons toevertrouwen. Wij schrijven graag uw verhaal als persoonlijkheid, vereniging of bedrijf neer als naslagwerk.

Heeft uw bedrijf een jubileum te vieren? Dan zorgen wij voor een uniek boek als aandenken. Voor wij aan het schrijfwerk beginnen, ordenen wij uw archief en doen wij de nodige interviews om al deze informatie in boekvorm te gieten.

Wenst u een beroep te doen op een ghostwriter om uw verhaal te vertellen? Geen probleem, wij regelen alles achter de schermen. Dankzij onze eigen uitgeverij kunnen wij eveneens het drukwerk en de verdeling verzorgen.

Reportages

Hebt u zelf nieuws te melden dat u graag ziet verschijnen in een dagblad of te horen krijgt op de radio? Aarzel niet om ons te contacteren. Dankzij ons netwerk komt het verhaal, uitgewerkt door ons, bij de juiste media terecht.

Teksten ogen zoveel mooier met sprekende foto’s. Wij nemen de juiste foto’s om uw verhaal te illustreren. Hou onze portfolio in de gaten om onze laatste opdrachten te ontdekken.

Tot slot maken wij graag een reportage over uw evenement of activiteit. U zal op ieder moment aan dit mooie moment kunnen terugdenken met uw eigen magazine.

Komt er schrijfwerk aan te pas? Informeer u eerst even bij ons.

ONZE PROJECTEN

HOME SWEET HOME

Bouwen, verbouwen, interieur, decoratie en tuinaanleg, het komt allemaal aan bod in het woon- en interieurmagazine Home Sweet Home. In opdracht van de Balfin Uitgeverij maakt Publinta publi-reportages voor het  magazine dat viermaal per jaar verschijnt. Publinta zorgt hierbij voor de interviews bij de klanten van het magazine en het uitschrijven van de reportages.

Home Sweet Home magazine:

ERIKS

Voor het interne personeelsmagazine ‘Actueel’ van dit internationale bedrijf verzorgen wij de reportages en fotografie. Wij bezoeken de vestigingen van ERIKS over gans België voor interviews en voor het nemen van foto. Vervolgens schrijven wij alle informatie uit tot vlot leesbare  en aangename artikels. Ze worden op maat aan de lay-out bezorgd.

ERIKS magazine:

CLICK+

Als externe copywriters maken wij SEO-teksten op voor landing pages en websites gemaakt door Click+. De opdrachten zijn heel divers met teksten over verschillende sectoren zoals de bouw, thuisverpleging, tuinaanleg, schrijnwerkerij, … Voor het uitschrijven van de teksten nemen wij eerst interview af van de klant zodat de teksten aan zijn/haar wensen voldoen.

Enkele voorbeelden op:

www.voetverzorginglaura.be

www.frituur-davy.be

www.vanbeirendonckgrondwerken.be

www.magic-car-repair.be

www.cc-nails-and-feet.be